Henrik Harling og Caroline Kistorp overtager kursusansvaret for grundlæggende klinik – Københavns Universitet

Institut for Klinisk Medicin > Nyheder > Nyheder 2017 > Henrik Harling og Caro...

02. maj 2017

Henrik Harling, der er klinisk forskningslektor i kirurgi på Bispebjerg, har pr. 1. april 2017 overtaget kursusansvaret for kursus i grundlæggende klinik på 1. semester kandidat. Samtidig vil Henrik Harling repræsentere 1. semester kandidat i Forretningsudvalget for IKM's Undervisningsudvalg.

Caroline Kistorp, der er klinisk forskningslektor i endokrinologi på Herlev, fortsætter som hjælpekursusleder på grundlæggende klinik. Samtidig overtager Caroline formandskabet for semesterudvalget for 1. og 2. semester kandidat. Henrik Harling og Caroline Kistorp vil fordele de øvrige opgaver imellem sig i den nærmeste fremtid.

Instituttet vil gerne takke Henrik Arendrup for den mangeårige og fantastisk engagerede indsats som bl.a. kursusleder for grundlæggende klinik, medlem af Forretningsudvalget for Undervisningsudvalget og formand for semesterudvalget. Henrik fortsætter som ekstern lektor i instituttet, pt. med funktioner som underviser i thoraxkirurgi og medlem af IKM's kliniske rejsehold.