Indstil en afdeling til Uddannelsesprisen 2018 – Københavns Universitet

Institut for Klinisk Medicin > Nyheder > Nyheder 2017 > Indstil en afdeling ti...

02. maj 2017

Indstil en afdeling til Uddannelsesprisen 2018

Nu kan du indstille en klinisk afdeling, der gør en særlig indsats i forbindelse med undervisningen på kliniske ophold for medicinstuderende til Uddannelsesprisen 2018. Prisen er tidligere uddelt til Medicinsk Afdeling i Køge, Medicinsk Afdeling på Amager og Neurologisk Afdeling på Herlev. De sidste 2 gange på baggrund af indstillinger fra medicinstuderende.

Hvem kan modtage prisen?
Alle kliniske afdelinger med bedsite undervisning samt kliniske afdelinger med patientkontakt kan modtage Uddannelsesprisen for deres indsats ifm. prægraduat undervisning. Prisen kan både påskønne afdelinger med ordinære medicinstuderende og afdelinger, der modtager indrejsende internationale studerende.

Hvordan uddeles prisen?
Vinder af prisen annonceres ved IKM’s stormøde i januar 2018. Efterfølgende overrækkes uddannelsesprisen til den vindende kliniske afdeling af institutledelsen ved en morgenkonference, hvor den koordinerende professor samt hospitalsledelsen også inviteres.

Hvem kan indstille en hospitalsafdeling til uddannelsesprisen?
Både medicinstuderende, hospitals- og sygehusledelser, IKM-ansatte, Studienævnet for Medicin og SUND's Sektion for Internationalisering kan indstille en hospitalsafdeling til Uddannelsesprisen.

Sådan indstiller du en afdeling til Uddannelsesprisen 2018
Udfyld e-blanketten med info om, hvem du er, hvilken afdeling, du ønsker at indstille og hvorfor senest 1. oktober 2017. Begrundelsen for din indstilling skal fylde ca. 10 linjer og fokusområder kan f.eks. være internationalisering, organisering af klinikophold, gode evalueringer og pædagogiske aspekter.

E-blanket til indstilling af Uddannelsesprisen 2018