Institutleder Lars Bo Nielsen bliver dekan i Aarhus – Københavns Universitet

Institut for Klinisk Medicin > Nyheder > Nyheder 2017 > Institutleder Lars Bo ...

26. januar 2017

Institutleder Lars Bo Nielsen bliver dekan i Aarhus

Det er netop offentliggjort, at Lars Bo Nielsen, professor, dr. med. og institutleder for Institut for Klinisk Medicin pr. 1. april tiltræder stillingen som dekan for Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Aarhus Universitet.

”Det glæder mig meget, at Aarhus Universitet har valgt Lars Bo Nielsen som ny sundhedsdekan. Lars Bo Nielsen er en særdeles kompetent og visionær leder med en markant forskningsbaggrund, og jeg ser meget frem til at fortsætte samarbejdet og videreudvikle den værdifulde relation, som eksisterer mellem de sundhedsvidenskabelige fakulteter i Aarhus og København", siger dekan Ulla Wewer.

I løbet af den kommende tid vil dekan Ulla Wewer tage stilling til den fremtidige ledelse af Institut for Klinisk Medicin.