Klinisk professor Henrik S. Thomsen modtager the Harry Fischer Award 2017 – Københavns Universitet

Institut for Klinisk Medicin > Nyheder > Nyheder 2017 > Klinisk professor Henr...

15. september 2017

Klinisk professor Henrik S. Thomsen modtager the Harry Fischer Award 2017

Klinisk professor ved IKM og overlæge på Herlev-Gentofte Hospital Henrik S. Thomsen hædres med the Harry Fischer Award 2017 for sin forskning i kontraststoffer

Det internationale kontraststofselskab uddeler prisen for sin store indsats inden for innovation, kvalitet og lederskab indenfor forskning i kontraststoffer.

Prisen har været uddelt siden 1989 og uddeles hvert andet år. Henrik S. Thomsen modtog i 2011 the Torsten Almen Award og er dermed den eneste i verden, som har modtaget både the Harry Fischer Award og the Torsten Almen Award for sin mangeårige forskning i kontraststoffer.

Henrik S. Thomsen modtager the Harry Fischer Award ved the Contrast Media Research Symposium 2017 i Colorado i oktober.