Neurologisk Afdeling på Herlev modtager Uddannelsesprisen 2017 – Københavns Universitet

Institut for Klinisk Medicin > Nyheder > Nyheder 2017 > Neurologisk Afdeling p...

01. februar 2017

Neurologisk Afdeling på Herlev modtager Uddannelsesprisen 2017

På baggrund af 3 flotte indstillinger fra medicinstuderende har Institut for Klinisk Medicin valgt at tildele Uddannelsesprisen 2017 til Neurologisk Afdeling på Herlev-matriklen af Herlev-Gentofte Hospital. Viceinstitutleder Jesper Hastrup Svendsen overrakte prisen ved IKM’s årlige stormøde 31. januar.

Indstillingerne fremhævede særligt det gode kollegiale fællesskab på afdelingen, hvor de studerende føler sig velkomne, ligeværdige, støttede og udfordrede. Samtidig er undervisningen veloplagt og på et meget højt niveau. Forretningsudvalget for Undervisningsudvalget, der har udpeget vinderen, har desuden lagt vægt på, at afdelingen har gentagne flotte evalueringer.

Fra venstre: klinisk forskningslektor Christina Rostrup Kruuse, klinisk undervisningslektor Mette Lindelof, viceinstitutleder Jesper Hastrup Svendsen og ledende overlæge Jesper Erdal