Skal IKM hjælpe med at rekruttere specialestuderende til forårssemesteret 2018? – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Institut for Klinisk Medicin > Nyheder > Nyheder 2017 > Skal IKM hjælpe med at...

04. august 2017

Skal IKM hjælpe med at rekruttere specialestuderende til forårssemesteret 2018?

Hvis du vil rekruttere studerende til bachelorprojekter eller kandidatspecialer i forårssemesteret 2018, skal du i gang nu. Dette gælder særligt, hvis du vil rekruttere en studerende til forskerperspektivet på det nye valgfri 5. semester af kandidatuddannelsen i medicin og det tilhørende kandidatspeciale på 25 ECTS.

De studerende tilmelder sig undervisningen i forårssemesteret i perioden 15. november til 1. december. Vælger de forskerperspektivet, bør de indgå aftale med en konkret afdeling, inden de tilmelder sig.

IKM kan hjælpe dig med at få et opslag lagt ud på portalen KU Projekt og job, hvor du kan søge en studerende til et bachelorprojekt eller kandidatspeciale. Det kræver blot, at du udfylder en e-blanket med beskrivelse af projektet og alle formalia. Projektet kan være i opslag på portalen i 4 uger. Derfor skal du udfylde e-blanketten senest 1. oktober.

Bemærk at forskningsåret er afskaffet, og at der både er ny studieordning og nye orlovsregler på KU. Du kan derfor ikke rekruttere efter en forskningsårsstuderende. Nogle studerende vil i stedet have mulighed for at kombinere forskerperspektivet på 5. semester af kandidatuddannelsen med et halvt års opsparede ECTS eller orlov. Læs mere om de formelle krav til bachelorprojekter og kandidatspecialer, de nye orlovsregler og muligheden for at rekruttere studerende til et kandidatspeciale med forskning.