Festlig uddeling af uddannelsesprisen på Neurologisk Afdeling på Herlev – Københavns Universitet

Institut for Klinisk Medicin > Nyheder > Nyheder 2017 > Festlig uddeling af ud...

28. marts 2017

Festlig uddeling af uddannelsesprisen på Neurologisk Afdeling på Herlev

Der var højt humør og konfetti i håret, da Lars Bo Nielsen og Jesper Hastrup Svendsen uddelte uddannelsesprisen på Neurologisk Afdeling på Herlevmatriklen af Herlev-Gentofte Hospital 23. marts.

- Fedt sted! Fede mennesker! Fed stemning!

Sådan beskriver en medicinstuderende sit klinikophold på Neurologisk Afdeling i en af de flotte indstillinger, der var baggrund for valget af afdelingen til årets uddeling af Uddannelsesprisen i Institut for Klinisk Medicin. De studerende roser blandt andet afdelingen for den gode stemning:

- Hele afdelingen gjorde et fantastisk stykke arbejde ved at sørge for, at man følte sig velkommen og ligeværdig med de andre læger.

En anden fremhæver også det faglige niveau:

- Udover den fantastiske moral på afdelingen med masser af smil og humor, så har jeg heller aldrig oplevet så højt undervisningsniveau.

Blandt de glade og stolte modtagere var ledende overlæge Jesper Erdal, klinisk undervisningslektor Mette Lindelof og klinisk forskningslektor Christina Kruuse. Vicedirektør Steen Werner Hansen kiggede også forbi for at ønske tillykke.