Velkommen til nye kursus- og eksamensansvarlige på dermato-venerologi og akut patient – Københavns Universitet

Institut for Klinisk Medicin > Nyheder > Nyheder 2017 > Velkommen til nye kurs...

25. januar 2017

Ditte Saunte, der er klinisk forskningslektor på Sjællands Universitetshospital - Roskilde, har overtaget kursus- og eksamensansvaret for klinisk kursus i dermato-venerologi pr. 1. januar 2017. Kurset ligger på det nye 3. semester af kandidatuddannelsen i medicin.

Dan Lou Isbye, der er klinisk lektor ved Anæstesi- og Operationsklinikken på Rigshospitalets Abdominalcenter, overtager kursus- og eksamensansvaret for kursus i akut patient pr. 1. februar 2017. Kurset ligger på 6. semester af kandidatuddannelsen i medicin.

Institutleder Lars Bo Nielsen og viceinstitutleder Jesper Hastrup Svendsen vil gerne takke alle kursus- og eksamensansvarlige for det store arbejde, der bliver lagt i opgaven. Vi håber samtidig, at alle vil bakke om de nye.

Alle nye kursus- og eksamensansvarlige påtager sig opgaven for en 4-årig periode med mulighed for forlængelse. Du finder en komplet oversigt over kursus- og eksamensansvarlige på medicin under IKM's Undervisningsudvalg.