Søg penge til udvikling af klinisk undervisning - frist 13. juni – Københavns Universitet

Institut for Klinisk Medicin > Nyheder > Nyheder 2018 > Søg penge til udviklin...

03. maj 2018

Undervisningskvalitetspulje for den kliniske undervisning

SUND, Region Hovedstaden og Region Sjælland har i samarbejde etableret en pulje til udvikling af den kliniske undervisning.

Formålet med puljen er at understøtte udvikling og fastholdelse af god og forskningsbaseret kvalitet i den kliniske undervisning på medicinstudiet. Den skal således bruges på strategiske undervisnings- og uddannelsesinitiativer inden for områder besluttet af SUND, Region H og Region Sjælland i fællesskab.

Fristen for ansøgninger til strategiske undervisnings- og uddannelsesinitiativer under Undervisningskvalitetspuljen er 13. juni 2018.

Læs hvordan du søger om midler fra puljen.