Lukning af Absalon – Københavns Universitet

Institut for Klinisk Medicin > Nyheder > Nyheder 2016 > Lukning af Absalon

12. december 2016

Lukning af Absalon

Vi håber, at I er kommet godt i gang med det nye Absalon.

Som Uddannelsesservice tidligere har annonceret, bliver der lukket for adgang til det ”gamle” Absalon per 31. januar 2017.

Har du artikler, quizzer eller andet kursusmateriale liggende i det gamle Absalon, som du skal genbruge i et kommende kursus, skal du derfor huske at hente og evt. gemme det i det nye Absalon inden 31. januar 2017.

Du finder indgangen til det 'gamle' Absalon på KUnet under 'Systemadgange* i højre menuen. Vælg 'Absalon forår 2016'. Vælg hernæst 'Fag' og 'Alle fag' – husk at få vist 'Alle', som dækker både aktive og arkiverede kurser.

Denne vejledning viser hvordan du kan hente filer og quiz-spørgsmål ud af det gamle Absalon og importere til det nye Absalon.

Hvis du ikke allerede har været på workshop i det 'nye' Absalon, kan det nås endnu. Center for Online and Blended Learning (COBL) udbyder Absalon workshops følgende dage:

Har du spørgsmål vedrørende det nye Absalon, er du velkommen til at kontakte absalon@sund.ku.dk