Velkommen til nye kursusansvarlige for tema G og klinisk kursus i kirurgi – Københavns Universitet

Institut for Klinisk Medicin > Nyheder > Nyheder 2016 > Velkommen til nye kurs...

16. december 2016

Velkommen til nye kursusansvarlige for tema G og klinisk kursus i kirurgi

Lise Lotte Gluud, der er klinisk forskningslektor på Gastroenheden på Hvidovre, har overtaget kursusansvaret for tema G Gastroenterologi pr. 1. december 2016. Tema G ligger på 1. semester af kandidatuddannelsen i medicin.

Andrea Floyd, der er klinisk lektor ved Kirurgisk Afdeling på Holbæk, overtager kursusansvaret for klinisk kursus i kirurgi pr. 1. januar 2017. Klinisk kursus i kirurgi ligger på 2. semester af kandidatuddannelsen i medicin.

Institutleder Lars Bo Nielsen og viceinstitutleder Jesper Hastrup Svendsen vil gerne takke alle kursus- og eksamensansvarlige for det store arbejde, der bliver lagt i opgaven. Vi håber samtidig, at alle vil bakke om de nye.

Alle nye kursus- og eksamensansvarlige påtager sig opgaven for en 4-årig periode med mulighed for forlængelse. Du finder en komplet oversigt over kursus- og eksamensansvarlige på medicin under IKM's Undervisningsudvalg.