Nyhedsbrev – Københavns Universitet

Nyhedsbrev oktober 2017

Kære alle IKM-ansatte

Frederik Helgstrand overtager kursusansvaret for klinisk kursus i kirurgi

Da Andrea Floyd har fået nyt job, har Frederik Helgstrand overtaget kursusansvaret for klinisk kursus i kirurgi på medicinstudiets 2. semester kandidat. Frederik er ansat som klinisk lektor på Kirurgisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital - Køge.

Caroline Kistorp ny hovedkursusansvarlig for kursus i grundlæggende klinik

Caroline Kistorp, der er klinisk forskningslektor i endokrinologi på Herlev Hospital, overtager det fulde kursusansvar for kursus i grundlæggende klinik 1. november. Caroline vil samtidig repræsentere medicins 1. semester kandidat i Forretningsudvalget for Undervisningsudvalget.

Input til videokampagne om SUNDs største ph.d.-talenter - frist 1. november

SUND Kommunikation har i efteråret/vinteren 2017 fokus på de unge talenter på SUND til Facebook-siden SUND Forskning. De vil producere en serie korte film om ph.d.-studerende, der arbejder med de områder, som SUND er mest stolte af lige nu. Man ønsker at fokusere på projekter. Der lægges vægt på, at projekterne er fascinerende for omverdenen og er debatskabende. Du kan byde ind med interessante og relevante navne på ph.d.-studerende til kommunikations medarbejder Anton Willemann anton.willemann@sund.ku.dk.

Indstillinger til Årets Danske Forskningsresultat - frist 3. november

Du kan nu indsende indstillinger til Årets Danske Forskningsresultat. Indstillinger skal sendes direkte til Videnskab.dk og du finder kriterier for indstilling samt indstillingsformular på Videnskab.dk.

Opslag af censorater i Censorkorpset for Lægeuddannelsen i Danmark - frist 15. november

Nu kan du søge om at blive en del af Censorkorpset for Lægeuddannelsen i Danmark for perioden 1. april 2018 - 31. marts 2022. Censorkorpset er fælles for de fire universiteter i Ålborg, Aarhus, Odense og København. Se opslag samt find blanket til ansøgning.

Nyt fælles kursusrum til deling af materialer i Absalon

IKM har fået oprettet et fælles kursusrum til deling af materialer på tværs af semestre og fagsøjler i Absalon. Formålet med kursusrummet er, at I som undervisere kan inspirere hinanden til nye online læringsformer og dele materialer, der har relevans for flere kurser. Læs mere.

Ansættelser - kliniske professorer

  • Jørn Herrstedt, Klinisk onkologi msfp klinisk onkologisk forskning, Sjællands Universitetshospital - Roskilde
  • Julie Gehl, Klinisk onkologi msfp klinisk onkologisk forskning, Sjællands Universitetshospital - Roskilde

Mange hilsner

Jesper, Ruth, Peter & Eve

Nyheder

KalenderFor at besvare denne email skriv til ikm@sund.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 25. oktober 2017