Nyhedsbrev – Københavns Universitet

Julebrev 2017

Kære alle i IKM-ansatte

Vi ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår. Vi glæder os til samarbejdet i 2018.

Mange julehilsner fra

Eve, Peter, Ruth & Jesper

Forskningsevaluering

IKM holdt site visit for forskningsevalueringen for vores internationale evalueringspanel d. 29/11-1/12. De tre internationale professorer i panelet mødte under deres besøg de ordførende professorer samt 6 ph.d.-studerende og 6 kliniske forskningslektorer - mange tak for jeres deltagelse. Derudover mødte panelet ved et afsluttende møde repræsentanter fra dekanatet, regionsdirektionerne og ph.d.-skolelederen. Panelet er nu ved at udarbejde en rapport på baggrund af site visit og IKM’s selvevalueringsrapport. Institutlederen modtager denne før jul.
Institutledelsen skal efter jul, med afsæt i forskningsevalueringen, i gang med at udarbejde en ny strategi for IKM.

Besøg af rektor

IKM havde d. 8. september besøg af den nye rektor ved KU Henrik Wegener. Ved besøget blev Henrik introduceret til IKM’s struktur og diskuterede fremtiden for IKM med institutledelsen.

Stormøde d. 30. januar 2018

Husk at IKM afholder stormøde for alle ansatte tirsdag d. 30. januar kl. 15.00. Rektor Henrik Wegener deltager i mødet og der vil være mulighed for at stille spørgsmål til Henrik som afslutning på stormødet.

Nyt HR-center på SUND

HR-området på KU blev omlagt d. 1. juni og alle HR-medarbejdere på SUND er blevet samlet i ét HR-center. HR-centeret har arbejdet på at konsolidere den nye struktur efter omlægningen, og teamet som er tilknyttet IKM er nu for alvor i gang med IKM’s mange ansættelsessager. Vi ser frem til fortsat godt samarbejde med teamet.

Regionale Videnskabsetiske Komitéer

Instituttet er ved at indstille 37 kandidater til de Regionale Videnskabsetiske Komitéer i Region Hovedstaden og Region Sjælland. Tak til de ordførende professorer og lektorer for hjælp med at finde kandidater til komitéerne. Og tak til alle jer som har søgt om at blive medlemmer af komitéerne.

Opslag af kliniske forskningslektorater i Region Hovedstaden

De kliniske forskningslektorater i Region Hovedstaden er nu opslået med ansøgningsfrist d. 8. januar 2018. Du finder opslaget på KU's jobportal og IKM's hjemmeside.

Call 2018 til Clinical Academic Groups

Copenhagen Health Science Partners (CHSP) har offentliggjort Call 2018 for ansøgninger til 4 nye Clinical Academic Groups (CAGs). CHSP afholder informationsmøde om CHSP, CAGs og ansøgningsprocessen d. 19. december kl. 16.15-18-15 på Panum. Du finder opslaget på CHSP's hjemmeside.

Stem SUND-kolleger ind som Årets Forskningsresultat

Videnskab.dk har åbnet deres årlige læserafstemning om Årets Danske Forskningsresultat. To af ti nominerede er bragt til verden af bl.a. SUND-forskere – nemlig Under ¼ børn har god effekt af anti-psykotika fra Institut for Klinisk Medicin og Region Hovedstadens Psykiatri og Den raske danskers arvemasse kortlagt fra GenomeDenmark. Stem inden 2. januar! Gå til afstemning

Ansættelser

Kliniske professorer

  • Steen Bendix Haugaard, Multisygdom indenfor intern medicin, Bispebjerg-Frederiksberg Hospital - Bispebjerg
  • Jacob Pontoppidan Thyssen, Dermato-venerologi med særligt fokus på eksem, Herlev-Gentofte Hospital - Gentofte

Kliniske forskningslektorer

  • Nessn Azawi, Urologi, Sjællands Universitetshospital - Roskilde
  • Paul Frost Clementsen, Intern medicin: lungesygdomme, Sjællands Universitetshospital - Roskilde

Nyheder

KalenderFor at besvare denne email skriv til ikm@sund.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 15. december 2017