Indstil en afdeling til uddannelsesprisen - ny frist 1/11-18 – Københavns Universitet

Institut for Klinisk Medicin > Nyheder > Nyheder 2018 > Indstil en afdeling ti...

10. oktober 2018

Indstil en afdeling til uddannelsesprisen - ny frist 1/11-18

I år kan du igen indstille en klinisk afdeling til Uddannelsesprisen, som du synes gør en særlig indsats. Prisen er tidligere uddelt til Medicinsk Afdeling i Køge, Medicinsk Afdeling på Amager, Neurologisk Afdeling på Herlev og Anæstesiologisk Afdeling på Køge.

Hvem kan modtage prisen?
Du kan indstille alle kliniske afdelinger med bedsite undervisning samt kliniske afdelinger med patientkontakt til Uddannelsesprisen. Afdelingen kan f.eks. have udmærket sig ved internationalisering, god organisering af dit klinikophold, gode evalueringer eller pædagogiske aspekter.

Sådan gør du
Udfyld den elektroniske indstillingsblanket senest 1. november. Du skal ikke vedhæfte bilag, men forberede dig på at skrive en begrundelse for indstillingen på ca. 10 linjer.