Adjungerede professorer og lektorer

Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet kan drage fordel af at tilknytte internationale topforskere som adjungerede professorer og lektorer for at udvikle fakultetets internationale profil. Strategien skal styrke båndene mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultets forskergrupper og ledende internationale forskningsenheder, fremme udveksling af internationale studerende og post docs og bibringe et internationalt aspekt til den forskningsbaserede prægraduate undervisning.

På Institut for Klinisk Medicin kan adjungeringer fremme et internationalt aspekt i forbindelse med forskningsbaseret patientbehandling. Desuden kan det bidrage til et akademisk fokus hos ledere og specialister på kliniske afdelinger, der fortrinsvis arbejder med patientbehandling og (endnu) ikke er tilknyttet Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Indstillinger af adjungerede professorer og lektorer skal gå igennem den ordførende professor for fagsøjlen, da professoren eller lektoren skal tilknyttes hele fagsøjlen og ikke den enkelte afdeling eller klinik.

 

 

 

 

 

 

 

Har du spørgsmål vedrørende adjungerede professorer og lektorer, er du velkommen til at sende en mail til ikm@sund.ku.dk