Dialogmøder med eksternt finansierede professorer og kliniske forskningslektorer – Københavns Universitet

De koordinerende professorer og lektorer skal afholde dialogmøder med de kliniske forskningslektorer og eksternt finansierede professorer i det tredje år af ansættelsen, dvs. 2-3 år før stillingen udløber.

Hvad skal drøftes på dialogmødet?

• Det faglige og økonomiske grundlag for den akademiske aktivitet
  • Fælles udfordringer, faglig udvikling, samarbejde og eventuelle andre relevante forhold
  • Eventuelle planer om ansøgning om forlængelse (kun relevant for professorer da kliniske forskningslektorater ikke kan forlænges)
  • Eventuelle planer for generationsskifte inden for fagområdet

Hvem skal deltage i dialogmødet?

• Den kliniske forskningslektor/kliniske professor
  • Den koordinerende professor/lektor fra IKM
  • Den ledende overlæge/klinikchefen
  • Den lægefaglige vicedirektør
  • Centerdirektøren (kun på Rigshospitalet)

Den ordførende professor kan inviteres til at deltage, hvis det giver fagligt og organisatorisk værdi. Institutlederen kan inviteres i særlige tilfælde.

Forberedelse til dialogmødet

• Den kliniske forskningslektor/professor sender udfyldt selvdeklarationsskema samt CV og publikationsliste til den koordinerende professor/lektor
  • Den koordinerende professor/lektor sender mødematerialet til de øvrige mødedeltagere senest en uge inden mødet

Opfølgning på dialogmødet