Bachelorprojekt eller kandidatspeciale i klinisk medicin
Den kliniske medicin er optaget af at gøre en forskel for patienten, at udvikle et rationelt og omsorgsfuldt sundhedsvæsen og at udforske effekt af sygdom og behandling på patienter.
Et projekt eller speciale i klinisk medicin kan være et litteraturstudie for at finde et svar på et konkret klinisk spørgsmål. Det kan også være en gennemgang af en række patientjournaler for at få summeret den erfaring, der skabes i det daglige kliniske arbejde. Endelig kan det være et hjørne af et forskningsprojekt, som en vejleder allerede har i gang.
På KU Projekt & Job kan du finde opslag fra vejledere, som søger studerende til deres projekter.
Vi lægger løbende opslag ud, så hvis du opretter en gratis profil på KU Projekt og Job, kan du være blandt de første, der får besked.
Find inspiration til dit eget bachelorprojekt eller kandidatspeciale i de specialer, der tidligere er skrevet ved vejledere fra Institut for Klinisk Medicin.
Find projekter og specialer fra 2020 her.
På hjemmesiderne for vores 35 fagsøjler kan du læse mere om, hvilke forskningsområder fagsøjlerne dækker over, og hvem du kan kontakte om at blive vejleder for dit projekt. Du kan læse mere om de enkelte ansatte på find en forsker.
Der kan være være mange fællestræk på tværs af forskellige specialer, selvom sygdommene og patienterne er forskellige. Det kan derfor være værd at prøve et andet speciale, hvis du ikke kan finde en vejleder indenfor din første prioritet.
Husk at dit bachelorprojekt eller kandidatspeciale altid skal opfylde de formelle krav på området og kravene i den gældende studieordning. Søg information i din studieordning og på din uddannelsesside på KUnet.